Vabilo k prijavi na izobraževanje v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra

Maristra
izobraževanje Maristra

V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.

Vabimo vas na naslednje izobraževanje, ki bo v sredo, 24. 3. 2021, od 18.00 do 19.30.

Tema: Predstavitev pomena in koncepta standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke za področje slovenske Istre.

Predavatelj: Astrid Prašnikar

PRIJAVA:

Izobraževanje bo potekalo preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanja in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavo za spremljanje spletnega izobraževanja vam bomo poslali na elektronski naslov dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanju je brezplačna.

Na predavanje se prijavite preko obrazca na https://forms.gle/o6VLNvCYUNNx7T696.

Za vsa dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo.


Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta.Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Foto: Jaka Ivančič

vabilomaristra24.3.pdf