Vabilo k prijavi na drugi cikel izobraževanj v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja - Maristra

Istrska gastronomija, foto: Jaka Ivančič
Fotografija posneta v okviru projekta Gastronomski zakladi Istre in morja (MARISTRA), foto: Jaka Ivančič

V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja. Vabimo vas na naslednji dve izobraževanji, ki bosta potekali v sredo, 17. 3. 2021 in v četrtek, 18. 3. 2021 in sicer od 18.00 do 19.30

1.  sreda, 17. 3. 2021 18.00 –19.30  Tema: Italijanski dnevni gost – kako se je spremenil? 

Predavatelj: Gorazd Skrt 

2. četrtek, 18. 3. 2021 18.00 –19.30 Digitalni marketing je marketing zgodb – kako ga uporabiti? 

Predavatelj: Tine Murn 

Predavala bosta uspešna podjetnika in nekdanja predstavnika Slovenske turistične organizacije (STO) v tujini: Gorazd Skrt: nekdanji predstavnik STO v Italiji, sedaj zastopnik številnih podjetij in destinacij v Italiji in Tine Murn: nekdanji predstavnik STO v Londonu, sedaj lastnik podjetja, ki deluje v ZDA in VB.

PRIJAVA: Izobraževanji bosta potekali preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanj in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavi za spremljanje spletnih izobraževanj vam bomo poslali na elektronski naslov, dan pred dogodkom. 

Udeležba na izobraževanjih je brezplačna. Na predavanji se prijavite preko obrazca na povezavi https://forms.gle/3CyRWmqRXS1Aj7YC9, kjer označite tudi, ali se prijavljate na obe predavanji oziroma izberete termin predavanja, na katerega se želite prijaviti. Za vsa dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo.

vabiloizobraževanje17.-in-18.-3.-2021-1.pdf