Izobraževanje za turistične vodnike

Pogled na Debeli rtič, foto Jaka Ivančič
Pogled na Debeli rtič, foto Jaka Ivančič

V času, v katerem živimo, se je potrebno vsakodnevno prilagajati novim razmeram. Tudi v turizmu, ki temelji na osebnih stikih in druženju, smo se morali podati v virtualen svet in znotraj njega poiskati svoj prostor. Oblikovanje in podajanje vsebin v virtualnem svetu je precej drugačno kot v živo. Potrebne so velike prilagoditve vsebin za podajanje zanimive in privlačne virtualne izkušnje.

Da bi lahko bolj konkurenčno in kompetentno nastopali v svetu virtualnih vodenj, Slovenska turistična organizacija vabi vse licencirane turistične vodnice in vodnike na brezplačno izobraževanje, ki so ga za vas pripravili v okviru Akademije za trženje v turizmu. 

Vsebina ''Produkcija video vsebin za virtualna vodenja – od predpriprave do distribucije''

Več informacij o programu izobraževanja sledi v nadaljevanju. 

Termin: izobraževanje bo potekalo v ponedeljek 19. aprila 2021, od 9.00 do 16.00 ure. Obveščamo vas, da bodo izobraževanje snemali. 

Prijava: dogodek se bo odvijal v živo preko ZOOM platforme. Prijave preko: 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_deEgMziQTQay4o6xro1A0A 

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest. Komu je delavnica namenjena? Delavnica je namenjena vsem licenciranim turističnim vodnicam in vodnikom. Licenca je lahko pridobljena na lokalni ali nacionalni ravni. Številko licence je potrebno vpisati v prijavni obrazec.

Program v priloženi spodnji priponki.


vabiloprogramsto.pdf