Dnevi kmetijstva slovenske Istre se ponovno vračajo

dnevi kmetijstva slovenske istreKoper, 26. september 2023 - Vabimo vas, da se nam pridružite na dvodnevnem sejmu "Dnevi kmetijstva slovenske Istre", ki bo potekal 7. in 8. oktobra 2023 na Ukmarjevem trgu v Kopru. Največji kmetijski sejem slovenske Istre je dogodek namenjen vsem generacijam, kjer bomo skupaj raziskovali bogato kulturno dediščino istrskega kmetijstva. Obisk sejma je za vse obiskovalce brezplačen.

Bogata ponudba istrskih Izdelkov
Na sejmu boste imeli priložnost spoznati pestro ponudbo istrskih izdelkov, ki odražajo avtentičnost in kakovost lokalnih pridelkov. Od vrhunskih oljčnih olj do aromatičnih vin in pršutov, bo vsak obiskovalec lahko okusil pristno Istrsko kulinariko.

Pester program za najmlajše in zabaven kulturni program
Za najmlajše obiskovalce bodo na voljo številne zabavne in poučne delavnice, kjer se bodo lahko naučili o kulinariki, pomembnosti kmetijstva in trajnostnega načina življenja.
Posebej izpostavljamo Agrariine otroške likovne delavnice, ki bodo otrokom na voljo tekom celotnega sejma. Tu se bodo najmlajši lahko izrazili skozi umetnost, spoznali svoje kreativne potenciale in prejeli okusne nagrade.
Pestro dogajanje pa bo potekalo tudi na odru, kjer bodo nastopili lokalni kulturni in glasbeni talenti.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za povezovanje z lokalnimi kmeti, okušanje izvrstnih izdelkov ter uživanje v kulturnem programu. Vabljeni na Dneve kmetijstva slovenske Istre, kjer se bomo skupaj podali na nepozabno istrsko doživetje!


Organizatorji sejma: Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Izola in Občina Ankaran

Izvajalec sejma: Skupina Tojeto