Čarobnost prazničnega časa

prazniki, december v ankaranu, drsališče, šotor, Jaka IvančičDecember v Ankaranu, foto: Jaka IvančičUpanje in veselje v prazničnem decembru

Je lahko kaj lepšega kot praznični december, ki s seboj prinaša upanje in veselje? Ta mesec nas opominja, da kljub lastnim skrbem, ne smemo pozabiti na tiste, ki potrebujejo našo pomoč.

Hladilnik toplega srca: Dobrodelnost v srcu

Letos bo naš praznični čas še posebej topel, saj se nam bo pridružil 'Hladilnik toplega srca' – dobrodelna iniciativa Radia Capris. S tem prazničnim dejanjem želimo spomniti na tiste, ki potrebujejo našo podporo.

Športni duh in glasbene čarovnije

Pričakujte tudi prijateljsko hokejsko tekmo, kjer se bodo istrski gasilci pomerili za dober namen. Ankaran bo ponovno gostil priljubljeno drsališče, ki obljublja obilo zabave za vse generacije.

Glasbeni in plesni spektakli

Pripravite se na niz glasbenih in plesnih dogodkov – od večerov gospel, latino, rock, rap in pop glasbe, do počitniškega koncerta mladih primorskih talentov. Prav tako bomo praznovali dvajsetletnico znane plesne šole Soy Cubano in za en večer oživili legendarni ankaranski plesni klub Raptus.

Otroška predstavitev praznikov in vabilo k druženju

Naši najmlajši iz vrtcev in šole nam bodo predstavili praznike skozi svoje oči. Vsi ste toplo vabljeni k prazničnemu druženju na božični večer in silvestrovo.

Več Informacij

Za celoten program in več informacij obiščite spletno stran Prireditve Ankaran: PROGRAM.

Zaključek

Naj vam 'December v Ankaranu' prinese obilo čarovnije, veselja in brezskrbnih trenutkov. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo nepozabne spomine!