Izberite vrsto nastanitve
Preverite možnosti nastanitve
Places to stay-Depandansa bor

Depandansa Bor

Prijetna depandansa v zelenju in modrini  je idealena za preživljanje počitnic ali krajšega oddiha. Depandansa ima lastno jedilnico, klubski prostor ter sobe s pogledom na morje oziroma na vinograde.

Places to stay-Arija

Hotel Arija

Hotel Arija se nahaja tik ob vhodu v zdravilišče na desni strani in predstavlja hotel dobrega počutja, saj se v stavbi poleg hotelskih sob, konferenčne dvorane, jedilnice, recepcije in bara nahaja center z vsemi wellness storitvami.


Places to stay-Arija
Places to stay-AA Convent

Hotel Convent

Hotel Convent se nahaja v nekdanjem benediktinskem samostanu, obnovljenem leta 2011. Je del letovišča Adria Ankaran, ki ima lastno plažo, olimpijski bazen in notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Ponuja bogat samopostrežni zajtrk ter brezplačen brezžični internet.

Igrate lahko odbojko na mivki, namizni tenis, mini golf, nogomet in košarko, na voljo pa so tudi kegljišče s 6 progami, teniška igrišča ter razni vodni športi. Wellness je na voljo z doplačilom. Vse sobe nudijo klimatsko napravo, satelitsko televizijo, mini bar in zasebno kopalnico s sušilcem za lase. Gledajo na park ali na atrij z vodnjakom iz leta 1835. Obiščete lahko hotelsko savno in fitnes. V restavraciji, kjer pripravljajo sredozemske specialitete, ponujajo polpeznion. Parkirišče je brezplačno.

Places to stay-AAConventPlaces to stay-AAConventPlaces to stay-AA Convent
Places to stay - MZL

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič

Z enkratno lego, blagodejno mikroklimo ter ustreznimi sodobnimi medicinskimi, terapevtskimi in športnimi kapacitetami, že vrsto let uspešno pripomorejo h kurativi in preventivi zdravstvenih stanj otrok in mladostnkov.

V zdravilišču se nahajajo hotel Arija, depandansa Bor**, hotela Arija*** ter štirje mladinski domovi s skupno kapaciteto 716 ležišč.

Places to stay - MZLPlaces to stay - MZLPlaces to stay-Mladinski domPlaces to stay-Arija
Places to stay-Olive suita

OLIVE SUITES

Olive Suites - Hotel & Resort Adria Ankaran ponuja nastanitev s 4 zvezdicami. Nahaja se ob plaži. Na voljo so vrt, bar, restavracija, sezonski zunanji bazen, notranji bazen, fitnes, otroško igrišče, 24-urno recepcijo in brezplačen WiFi. Vse enote imajo prostor za sedenje, TV, klimatsko napravo in garderobno omaro. Vsako jutro je na voljo kontinentalni zajtrk.

Places to stay-Olive suitaPlaces to stay-Olive suitaPlaces to stay-Olive suita
Places to stay - Andor

Villa Andor

Gostom Ville Andor je na voljo 12 dvoposteljnih sob z zakonskimi posteljami ali ločenimi ležišči. Sobe s pogledom na morje ali na park so udobne, moderno opremljene in zelo elegantne. So klimatizirane, imajo TV in mini bar ter kopalnico z wc-jem in tušem. Dobrodošli tudi gostje s hišnimi ljubljenčki. Villa Andor je odprta vse dni v letu, sezonsko kulinarično ponudbo pa prilagajajo letnim časom. Villa Andor ima lastno restavracijo, ki sprejme 100 gostov, na terasi pa še dodatnih 120. 

Places to stay - AndorPlaces to stay - AndorPlaces to stay - AndorPlaces to stay - Andor
 Na vrh